Vissza a hírekhez

Május 8.-án pénteken versenynap, oktatás szünet!

Tisztelt szülők, kedves gyerekek!

Május 8-10 között valamint június 12-14. között nemzetközi értékszám szerző versenyt rendezünk a Sakksarokban. Három napos versenyen péntek 17.00 –től kezdés, valamint a hétvégi napokon vannak a fordulók. Már korábban hírt adtam erről a versenyről, most viszont az elmúlt hétvégi rapid országos bajnokság után aktuálissá válnak a nevezések. A haladó igazolt játékosaink közül sokan játszanak, viszont szeretnénk, ha az év közben megerősödött leigazolt, vagy igazolás előtt álló játékosaink részt vennének a versenyen, első komoly tornán is megtennék az első lépést.

A teljes versenykiírás a honlapunkon: www.sakksarok.hu Nevezni Korpics Zsolt szakosztályvezetőnél lehet, Aki még nem igazolt versenyző, az most tud igazolást kiváltani, játékosaink a KSC versenyzői, mint ahogy mi magunk is. A versenyen csak igazolt versenyzők játszhatnak. Az igazolás feltételei egyszerűek, érdeklődés a szakosztályvezetőnél: clearlogicltd@gmail.com

A május 8.-ai oktatási nap a versenyre való nagy érdeklődés miatt nem lesz megtartva, helyette június 5.-én pénteken tartunk pótórát. Természetesen bármelyik hétköznap is pótolni lehet az órát.

A versenyek alatt a szakosztály edzői folyamatosan jelen vannak, segítjük a gyermekeket.

Üdvözlettel: Krizsány László és a Sakksarok csapata

Az oldal tetejére
Print