Vissza a hírekhez

Sakksarok program - október

Tisztelt szülők, kedves gyerekek!

 

Az őszi szünet közeledtével szeretnénk pontosítani az októberi menetrendet. A szünet alatt a sakksarok oktatás is szünetel, párhuzamosan működünk az iskolákkal. A szünet október 23 - november 01. között van. Az október 23.-i pénteki edzést (állami ünnep) bármelyik hétköznap (hétfő, szerda, csütörtök) lehet pótolni, akár novemberben is.

 

Október 26 - 28 között értékszám szerző versenyt szervezünk. a sakksarokban, haladó versenyzők részvételével. Teljes versenykiírás honlapon.

 

Elindult a Sakksarok Regionális Sakkiskola

 

Szeretném megköszönni a szülők és a gyerekek abbéli támogatását, hogy a Sakkiskolához való jelentkezésükkel és részvételükkel segítik a program elindulását. A Sakkiskolába 77 gyermek regisztrált, 64 gyermek volt ott az első előadáson, aki négy csoportban dolgoztak. Az első foglalkozásra az írott sajtó munkatársai és a M4 sporttelevízió is követte. Az elkészült felvételeket az oktatásról október 24.-én, a szabadidő magazinban láthatják.

  

Az órákról bemutatott játszmákról, tanulmányokról az edzők chessbase formátumban anyagot készítenek, melyeket a hét elején kapnak meg a gyermekek.

 

A további előadásokra, melynek következő állomása október 31, tovább bővül az edzői paletta. Ruck Róbert és Horváth Csaba és Czebe Attila nagymesterek csatlakoznak az edzői stábhoz.

 

Csatlakozni még most sem késő, aki lemaradt volna keresse András bácsit e-mailes elérhetőségén keresztül: tothandrasmate1983@gmail.com

 

Krizsány László és a Sakksarok csapata

Az oldal tetejére
Print