Vissza a hírekhez

Sakksarokkal kapcsolatos változások

Kedves barátaink! Kedves egyesületi tagok, szimpatizánsok, sakk kedvelők!

 

Új év, új remények. Egy komplett levélben fordulok hozzátok. Kicsit bővebben fogalmazok, hiszen egy teljes év áll előttünk, szeretnék továbbra is nagyok, eredményesek maradni, és szakmailag előrébb lépni. Jelentős változások állnak be a szakosztályunk életében, egy helyen kicsit visszalépünk, több helyen viszont új erőt hozunk, nagy várakozásokkal teli időszak következik.

 

2.5 évvel ezelőtt a KSC Magyarország legnagyobb utánpótlás nevelő bázisa lett, mely szintet azóta is tartjuk. A kőbányai sakkélet szárnyalt, álmodtunk egy nagyot, s döntöttünk, hogy a belvárosban is nyitunk egy szárnyat, hogy azok is elérhessék oktatásunkat, akik távolabb laknak.

 

Az elmúlt időszak alatt a kőbányai sakkoktatás – talán mondhatom szerénytelenül – hogy hiányunkban eltompult, ugyanakkor továbbra is sok tehetséges gyermek, valamint támogató személy lakik a kerületben, akik örülnének egy fokozottabb, aktív munkának.

 

A belvárosban, a Sakksarok szépen üzemel, kb. 60 tag bontogatja szárnyait, nagyon sok ügyes gyermekkel kerültünk kapcsolatba, akik közül többen már a KSC igazolt játékosai is lettek. Az álmok véget érnek. A szabadság vágy költséges és feladatokkal teli. Adók, nem várt költségek sújtanak, támogatóink nincsenek. Sok sebből vérzik világunk, de nem szeretnék keserű lenni, ennél a világban van rosszabb is.  A szakma munka mellett olyan feladatok is terhelnek minket, ami meríti energiáinkat. 2016.01.29-31 között a Sakksarok egy záró versennyel bezárja kapuit, és búcsúzik.


Eddig a gyász sorai, jöjjenek a jó hírek.

 

Február elsejétől új fejezetet nyitunk. Visszatérünk sikereink helyszínére, sőt még nagyobb erővel indítjuk be a rakétákat.  Hétfő, szerda és pénteki napokon oktatási nap lesz, azaz több alternatív időponttal jelentkezünk, mint korábban. A Sakksarok Regionális Sakkiskola is Kőbányára kerül, a színvonal megtartása mellett. Elindul újra a felnőtt nap is, oktatással, játékkal egybekötve. Egyesítjük erőinket, ismert és jól bevált edzőnkkel dolgozunk. A részletek:

 

Hétfő: 17.30 – 19.30. Helyszín Körösi Csoma Sándor Kulturális Központ (Szent László tér 7.) Két csoportban. Kezdők: Berta Gábor, haladók: Korpics Zsolt

Szerda: 17.30 – 19.30. Helyszín Körösi Csoma Sándor Kulturális Központ (Szent László tér 7.) Két csoportban. Kezdők: Tóth Gergely, haladók: Tóth András

Péntek: 17.30 – 19.30. Helyszín Kőbányai Helytörténeti Gyűjtemény (Halom utca 37./B.) Két csoportban. Kezdők: Hegyesi Zoltán, haladók és felnőttek: Krizsány László

 

A két helyszín egymáshoz 200 méterre van, a sakkozok számára ismert, mindkét helyszínen volt korábban sok sakkos rendezvény. Parkolási lehetőség adott és ingyenes! Várjuk a jelenleg Kőbányán sakkozó tagjainkat, a Sakksarokban edződő gyermekeinket, a korábban hozzánk járó barátainkat, és a frissen bekapcsolódni vágyó érdeklődőket is.

 

Honlap: www.sakksarok.hu

 

Oktatás díja: Testvérkedvezmények: minden testvér után. Hiányzás esetén az órák egyéb oktatási napokon pótolhatóak. Befizetés: Minden hónap első hetének első foglalkozása. A díjak a jelenlegi kőbányai oktatási díjakhoz igazodnak.

 

Oktatás díja:

Alakalom/hét:

Általános kedvezmény:

testvérkedvezmény

4500 Ft/fő/hó

1 alkalom.

Kőbányai 10%

1000 Ft/fő

6500 Ft/fő/hó

2 alkalom.

Kőbányai 10%

1000 Ft/fő

8000 Ft/fő/hó

3 alkalom

Kőbányai 10%

1000 Ft/fő

1500 Ft/fő/hó

Felnőtt tagsági díj

Nyugdíjas 1 000 Ft./hó

 

 

Regionális Sakkiskola időpontjai és helyszíne is rövidesen végleges, nyilvános lesz. Tervezet:

Helyszín: Kőbányai Helytörténeti Gyűjtemény (Halom utca 37./B.)

Várható időpontok: 2016. február 13, április 9, április 30, május 7, május 21, május 28, június 4.

 

Mindent megpróbáltunk, hogy a programokat, az árakat, az oktatók személyét ahhoz igazítsuk, hogy a lehető legtöbben vehessenek részt az oktatásokon. Rengeteg energiánk, időnk, és befektetésünk volt benne hogy a belvárosi oktatási helyszínt működtessük, de ez már nem volt tovább tartható. Bízom megértésetekben, és abban hogy senkit sem hagyunk magára, és velünk tart ezen a hosszú úton.

 

Üdvözlettel: A Sakksarok és a Kőbánya SC csapata. Krizsány László, Tóth András, Tóth Gergely, Hegyesi Zoltán, Korpics Zsolt, és még sokan mások a háttérből.

 
Az oldal tetejére
Print