Vissza a hírekhez

Budapesti Regionális Sakkiskola időpontjai- Sakksarok Egyesület

Tisztelt csapatvezetők! Tisztelt edzők! Sakkoktatás 2016-ban!

 

A Sakksarok a 2016 első félévben a Budapesti Regionális Iskola partnereként folytatja a működését.

A 2015-ös évben 94 gyermek regisztrált a foglalkozásokra. A megnövekedett igények miatt idén párhuzamosan egy gyakorló csoportot is elindítunk.

Tudásszinttől, kortól és a jelentkezők számától függően három csoportban tanulnak a gyerekek, naponta hat órában. Az előadások anyagát a tanulók nyomtatva vagy elektronikus úton chessbase formátumban megkapják.

A mester és haladó csoportban nagymester és nemzetközi mester szakoktatók tartják továbbra is a foglalkozásokat. A 2015-ös évben GM Ruck Róbert, GM Horváth József, GM Horváth Csaba, GM Czebe Attila, IM Szabolcsi János, IM Tompa János, IM Krizsány László és FM Korpics Zsolt tartották az edzéseket. A harmadik, egyben gyakorló csoportban játékos foglalkozás keretében tanulnak a gyerekek, az aznap elsajátított tudást a gyakorlatban is kipróbálják.

cleardot

Foglalkozásokat szombati napokon az első félévben 7 alkalommal új helyszínen tartjuk.

Helyszín:Kőbányai Helytörténeti Gyűjtemény (X. kerület, Halom utca 37./B.) Az épület előtt ingyenes és egyszerű a parkolás.

Oktatási napok: 2016. február 13., április 30., május 7., május 21., május 28., június 4., június 11.

Minden nap az első óra 9.00-kor kezdődik. Nagyszünet 12.00 - 13.00 között. Záróra 16.00-kor.

Regisztrációs díj: Hét napra 9800, öt napra 8000, alkalmanként 2000 forint a szülői hozzájárulás. Jelentkezés és beiratkozás folyamatosan.

Fontos: Kérjük a csoportok megtervezése miatt részvételi szándékát mielőbb, de legkésőbb 3 nappal az adott edzésnap előtt jelezze. Az oktatók készülnek az órákra, az oktatónak tudnia kell, hogy jelzett napon hányan és milyen szintű gyerekek oktatását kell ellátnia. Ha valaki regisztrált, de nem jön, vagy nem regisztrált, de megérkezik, akkor felborul a rend. Kérjük az órára ne 9.00-kor vagy utána néhány perccel essenek be, a foglalkozások időben kezdődnek, kérem, tiszteljék meg az előadókat a gondosan megtervezett időben történő érkezésekkel.

Jelentkezés és érdeklődés: Tóth András Máté főszervezőnél az sakksarok@gmail.com  illetve Krizsány László szakmai vezetőnél a sakk.jatek@gmail.com e-mail címen.

Egyéb felvilágosítás a 70/7733-088 és a 70/522-6777-es telefonszámon.

 Az oktatási napok részletesen, a csoportok edzői és a témakörök rövidesen kialakulnak, és továbbítjuk.

 

 

A Sakksarok és a Kőbánya SC sakkszakosztályának csapata

Az oldal tetejére
Print